Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Και τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Αν στείλεις τα στοιχεία σου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2013, θα μπεις σε μια ομάδα των πέντε μελών. Άρα θα είσαι στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου για να φτιάξεις τέσσερις (4) φακέλους για τα μέλη της ομάδας σου +1 για εμένα (Im the boss here, I totally deserve one). Θα διαλέξεις ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα. Μετά θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη.
Μπορείς να ζωγραφίσεις, να κολλήσεις, να κόψεις, να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή σου. Μπορείς να έχεις αφαιρετική διάθεση ή πολύπλοκη, πολύχρωμη. Όταν δημιουργείς, έχει στο μυαλό σου ότι θέλεις ο άνθρωπος που θα λάβει το φάκελο σου να χαμογελάσει. Τι Happy Mail θα είμαστε αν δεν χαμογελάσει;
Μπορείς να διαλέξεις όποιον φάκελο θέλεις. Άπλα έχει στο νου σου ό,τι ανάλογα με τις διαστάσεις και το βάρος, η τιμή του γραμματοσήμου αλλάζει. Δες εδώ έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο από τα ΕΛΤΑ.
Και οι πέντε φάκελοι που θα φτιάξεις πρέπει να έχουν το ίδιο θέμα. Δεν χρειάζεται να είναι πανομοιότυποι (αν και αυτό θα ήταν το πιο εύκολο). Μπορεί να είναι ο ένας η συνέχεια του άλλου ή όλοι μαζί να αποτελούν μια γενική εικόνα του τι θέλεις να πεις.

(η πρώτη ανταλλαγή έχει λήξει, στα tags στην αρχή της σελίδας θα βρεις ένα link για τη χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου