Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Είναι beautiful day όταν λαμβάνεις Happy Mail

Όσο συνεχίζουν να καταφθάνουν τα happy mail σας θα προσπαθώ να τα παρουσιάζω εδώ, έτσι ώστε να τα βλέπουν και όσοι δεν είχαν την τύχη να τα παραλάβουν, είτε επειδή δεν είναι στην ίδια ομάδα, είτε επειδή δεν είχαν λάβει συμμετοχή! Αν ισχύει το δεύτερο, τότε αν σας αρέσει η ιδέα να λαμβάνετε χαρούμενα γράμματα, προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή για το Χριστουγεννιάτικο Happy Mail εδώ. Οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και επειδή ήδη ταξινομούνται αυτόματα σε excel θα μου είναι πολύ εύκολο να τις ομαδοποιήσω (σε 5 και 10 άτομα, υπάρχει επιλογή) ώστε άμεσα να σας στείλω τις διευθύνσεις και να στείλετε τα χριστουγεννιάτικα γράμματά σας!
Αν έχετε δηλώσει ήδη συμμετοχή, ξεκινήστε προεργασία από τώρα!
 
 
Ξεκινάμε με μουσικούς φακέλους. Βάλτε δυνατά το αγαπημένο σας τραγούδι (ή σιγά, αν διαβάζετε βράδυ :-P) και θαυμάστε δημιουργίες.
 
Η Θάλεια μου έστειλε μουσικό φάκελο που προειδοποιούσε ότι "λερώνει"!



Άνοιξα το φάκελο και βρήκα πολλά πολλά δώρα: ένα σελιδοδείκτη, ένα γράμμα και ένα cd με παιχνιδοτράγουδα για νήπια (σούπερ, αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!!!) 
 



Η Κυριακή ζωγράφισε ακουστικά που πρόδιδαν το θέμα του φακέλου. Στην πίσω πλευρά ήταν εκτυπωμένη η παρτιτούρα του Beautiful Day των U2 και μέσα στο φάκελο κρυβόταν ένα cd.


 
Η Εύη μου έστειλε ένα κουτί γλυκά!!!
Μόλις το άνοιξα ανακάλυψα ένα cupcake, καραμέλες και ένα γλυκό μήνυμα!!
 




1 σχόλιο: